22 Haziran 2017 Perşembe

Hedef ''En mutlu çalışanlar.''



                                                         Hedef ''En mutlu çalışanlar.''
  Great Place to Work ödülünü La Lorraine Türkiye adına alan Genel Müdür Burak Deniz,  "Şirketleri şirket yapan aslında binaları, tabelaları ve ciroları değil içerisinde çalışan insanlardır. Bu noktada şirketimizi Türkiye'nin en mutlu ve iş sadakati yüksek çalışanlarına sahip şirketine dönüştürmek yönetim ekibimiz için en önemli misyon.
Bu bilinçle çalışanlarımızın özel ve değerli hissetmesi, mutluluğu, en önemli önceliğimiz. Belirlediğimiz stratejilerde, yan haklarda, iş ortamında bunu nasıl daha iyi sağlayabiliriz sorusuyla daha iyi cevaplar bulmaya çalışıyor ve bunları aksiyona dönüştürüyoruz" açıklamasında bulundu.

Deniz,bu hayaline ulaşmak için 3 aşamada adımlar attıklarını söylüyor ve bu aşamaları şöyle açıklıyor:''Herkesin fikrini almaya çalışıyoruz.Herkesin her konudaki öneri ve eleştirilerine açık bir kültürel yapı oluşturuyoruz.İkinci aşamada ufak dokunuşlarla büyük farklar yaratmaya çalışan,çalışanın özüne dokunan,kendisini değerli hissettirecek aksiyonlar alıyoruz.Üçüncü aşamada ise geleceğe yönelik neleri farklı ve daha iyi yapabileceğimizi sürekli sorguluyoruz.Yarının şirketinde çalışanlarımızı nasıl daha motive ve mutlu edebileceğimizi araştırıyoruz.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder